Nikita
Nikita
Wohnt in: Zwijndrecht | Alter: 12 Jahre
Geschlecht: Weiblich | Gewicht: 13 kg
Spitznamen: Chiquita banana, baby, kindje, Nini, Kita
Rasse: Jack-Russell-Terrier
Gib Nikita 1 Knochen Mhmm... Danke! Hier können Sie das Tier Nikita wegen unzulässiger Inhalte melden. Du hast das Profil von Nikita als unangemessen gemeldet. Hier können Sie eine Nachricht an Nikita senden. Nikita als Freund hinzufügen. Besuche Nikitas Besitzer lynndc Hier kannst du eine Postkarte verschicken. Dieses Tier meiner Favoriten-Liste hinzufügenWissenswertes über mich

Was habe ich bisher alles erlebt?
Mijn baasje heeft mij op 1,5 jarige leeftijd uit het asiel gehaald, ik had hier al 2x gezeten. Mijn baasje had haar zus meegenomen en haar stafford, zij heeft mij eruit gekozen. We waren op slag verliefd op elkaar. Eens ik thuiskwam kreeg ik nog lieve poezenvriendjes erbij en ja ook een paard. Ondertussen ben ik echt iedereens vriend, iedereen kent mij. Ik mag wel zeggen dat ik een beroemdheid ben in de buurt.

Das mag ich besonders gerne:
Ik hou van zoveel dingen, maar het liefste ga ik lekker rennen in het bos. Ja ondanks mijn gewicht kan ik nog heel goed en snel rennen hoor! Voor de rest hou ik er ook heel veel van om met mijn vriendjes te gaan spelen, dan ga ik helemaal los.

Also das mag ich ja gar NICHT gerne...
Regen daar houd ik helemaal niet van.

Mein Lieblingsspielzeug!
Een tennisbal of een touw. En wat mijn baasje niet zo fijn vind, de fleecedekens daar bijt ik graag gaatjes in.

Mjam, mjam. Mein Lieblings-(Fr)Essen ist:
Alles, ik hou van eten!

Hier schlafe und träume ich gerne:
In het bedje van mijn baasjes, lekker warm en cosy.

Wir sind zwar nicht im Zirkus, aber Kunststücke kann ich schon!
Ik kan een pootje geven, zitten en liggen. Als je tegen me praat dan begrijp ik heel goed wat je zegt, zoniet dan draai ik me hoofd wel even in een paar richtingen :D.

So bin ich bei Herrchen/Frauchen angekommen:
Ik zat helemaal alleen in het asiel voor de 2de keer, ik was nog maar net 1,5 jaar geworden. Ik probeerde iedereen zijn aandacht te trekken die voorbij kwam, en zo heeft mijn baasje mij ook gevonden. Ik wist het meteen en begon tegen het hek omhoog te springen, en ja hoor ze nam me mee!! Nu zoveel jaren later nog steeds supergelukkig!

     

Weitere zooclub-Tiere

     
  
Nemo
Lea
Keks
Ronnie
Dennis