Conner
Conner
Wohnt in: Zwijndrecht | Alter: 11 Jahre
Geschlecht: Männlich | Gewicht: 25 kg
Spitznamen: Baby, kindje
Rasse: Amerikanischer Staffordshire-Terrier
Gib Conner 1 Knochen Mhmm... Danke! Hier können Sie das Tier Conner wegen unzulässiger Inhalte melden. Du hast das Profil von Conner als unangemessen gemeldet. Hier können Sie eine Nachricht an Conner senden. Conner als Freund hinzufügen. Besuche Conners Besitzer lynndc Hier kannst du eine Postkarte verschicken. Dieses Tier meiner Favoriten-Liste hinzufügenWissenswertes über mich

Was habe ich bisher alles erlebt?
Ik heb al 8 jaartjes op de teller staan, waarvan bijna 1 jaar in België. Ik kom uit een dodingsstation in Spanje, het was er vreselijk. Tot een rescue organisatie me vond, en het tij keerde. Ik vond opnieuw geluk, ik moet op sommige gebieden nog leren vertrouwen. Ik schuil me heel vaak achter men bazinnetje, daar voel ik me veilig.

Das mag ich besonders gerne:
Rondrennen, spelen met de tennisbal, wandelen

Also das mag ich ja gar NICHT gerne...
Onweer, het maakt me zo bang! Ik heb zelfs al de deur afgebroken in de leefruimte na onweer, ik vond dat echt niet fijn!

Mein Lieblingsspielzeug!
Mijn tennisbal, daar houd ik het meeste van!

Mjam, mjam. Mein Lieblings-(Fr)Essen ist:
Alles, gezien mijn verleden heb ik er geen problemen mee en eet ik lekker alles. Alleen vind mijn lichaam dat niet zo fijn, waardoor mijn baasje speciale voeding geeft aan mij. Ook lekker hoor, en we worden toch verwend met snoepjes die ik wel mag!!

Hier schlafe und träume ich gerne:
In het bed van men baasjes, lekker aan de voetjes zo warm en zacht.

Wir sind zwar nicht im Zirkus, aber Kunststücke kann ich schon!
Ik heb al geleerd om een pootjes te geven, en ik kan zitten en blijven. De basiscommando's heb ik al goed onder de knie, af en toe begrijp ik me baasje nog niet zo goed maar dat komt heus wel!

So bin ich bei Herrchen/Frauchen angekommen:
Mijn baasje was net gescheiden, ze zat op facebook wat rond te kijken. Mijn vriendinnetje Nikita was alleen gekomen na de scheiding, en mijn baasje wou een nieuw vriendje voor Nikita. Plots zag ze mijn foto voorbijkomen, ik was toen bijna de helft magerder dan nu. Ze vroeg gelijk aan haar vriendin waar en hoe ze contact kon opnemen. Zo is ze bij de organisatie terechtgekomen, in November 2015 ben is ze dan over en weer gegaan naar Malaga waar ik zat om mij op te halen. Gelukkig moest ik niet alleen reizen, want er ging nog een puppyvriendje mee naar België. De eerste dagen waren raar, ik begreep er niets van. Ik had altijd buiten geleefd, en nu mocht ik binnen blijven en op de zetel. Zoveel zachte warme dingen, ik voelde me net als een koning. Nu bijna een jaar later, ben ik al goed ingeburgerd en bevalt het leven me wel op Belgische bodem :p

     

Weitere zooclub-Tiere

     
  
Nemo
Lea
Keks
Ronnie
Dennis